20 Hores
Dirigit a: Persones al servei de l'administració local que tenen al seu càrrec a persones majors, professionals de la geriatria i en general a personal interessat en el coneixement i l'aplicació de conceptes dietètics i nutricionals.
Contingut
1. INTRODUCCIÓ
- Alimentació
- Nutrició
- Hàbits alimentaris
2. NUTRIENTES
- Hidratos de carboni
- Lípids
- Proteïnes
- Vitamines
- Minerals
3. ALIMENTS
- La cadena alimentària
- Grups d'aliments
4. NUTRICIÓ I SALUT
- Requeriments nutricionals
- Ingestes recomanades
- Objectius nutricionals
- Dieta equilibrada
- Alimentació de les persones majors
- Enquesta alimentària
- Aplicacions terapèutiques de la dieta
- Nutrició enteral domiciliària
5. HIGIENE ALIMENTÀRIA
- Concepte d'higiene alimentària
- Alteració dels aliments
- Contaminació dels aliments
- Conseqüències de la ingestió d'aliments contaminats
- Adquisició dels aliments
- Conservació d'aliments
- Preparació culinària d'aliments
Illa
Estat
Data d'inici
Data final